Yritys

Yrityksemme Isännöinti ja laskenta Jyrki Talvitie ky on 1995 perustettu isännöintialan perheyritys. Meillä on isännöintialalta yli 20 vuoden kokemus ja perinteet. Toimistomme sijaitsee Jalasjärven keskustassa. Toimimme Etelä-Pohjanmaalla ja Parkanossa, pääasiallisesti kuitenkin kotikunnassamme Jalasjärvellä.

Tiimimme koostuu kolmesta alalle kouluttautuneesta ammattilaisesta:

 

 Jyrki Talvitie, ITS-isännöitsijä

Jyrki on toiminut alalla jo yli 20 vuotta. Hänellä on vankka alan tuntemus ja hän on yrityksemme pääasiallinen isännöitsijä. Jyrki on ITS-tutkinnon suorittanut ITS-isännöitsijä. Pohjakoulutuksena hänellä on taloushallinnon tutkinto, jonka ansiosta häneltä luontuvat erinomaisesti taloushallinnolliset tehtävät.  Talotekniset perusasiat ovat hänelle tulleet tutuiksi pitkän kokemuksen myötä.

Mervi Talvitie, IAT-isännöitsijä, kirjanpitäjä, reskontran hoitaja

Mervi siirtyi vähitellen tilitoimistotyöstä isännöintitoimistoon ja on täysipäiväisesti työskennellyt lähes 15 vuotta yrityksessämme.  Mervi on juuri suorittanut isännöintialan tutkinnon ja on enenevässä määrin siirtymässä isännöintitehtäviin.

Keijo Hallinen, reskontran hoitaja, toimistoassistentti

Keijolla on laaja taloushallinnon koulutus ja työkokemusta mm. verotoimistosta ja isännöinnistä. Tällä hetkellä Keijo opiskelee myös isännöintialan tutkintoa.

Lisäksi apunamme on:

 

suurkuvaskannaaja

Lisäksi yrityksessämme työskentelee sopimuksen mukaan asiakirjojen ja rakennuspiirustusten skannaaja. Meillä on käytössämme laadukas suurkuvaskanneri, jolla hoituu esim. rakennuspiirustusten muunto tilauksen mukaiseen digitaaliseen muotoon. Lisätietoa löytyy osoitteesta: skannaa.fi
 

yhteistyökumppanit

Meille on ajan saatossa kertynyt runsaasti luotettavia yhteistyökumppaneita. Heidän avulla arkipäivän asiat hoituvat jouhevasti ja ammattitaitoisesti.